Animatie voor volwassenen

service
Concept

Ambiance vanaf de eerste minuut

service

De Partyband: 'Feesten met een hoek af'
Een nooit geziene combinatie van een Dj, Live zangeres en entertainer. Dat is ‘De Knotsgekke Bende’.

Een interactieve show waar we ambiance brengen vanaf de eerste minuut. Ons publiek zijn geen toeschouwers, maar deelnemers. De meerwaarde aan ons concept is dat het toegepast kan worden voor zowel zittend publiek, als staand publiek.

Gedurende 75 tot 90 minuten (op vraag kunnen we de tijd inkorten of uitbreiden met een Dj-set van Dj Jordy) brengen wij alle soorten hits tot bij jullie. En dat mag je letterlijk nemen! Onze Dj zorgt achter zijn Dj-booth voor de leuke sounds. Hij heeft 1 regel, de muziek die gespeeld zal worden, zal bekend in de oren klinken van alle generaties! Katrien en Tom staan voor en regelmatig ook tussen het publiek. Zij zorgen voor de muzikale noot en het entertainmentgehalte. Niet meedoen is bij deze bende geen optie!

‘De knotsgekke Bende’ is een aanrader op evenementen, buurtfeesten, trouwfeesten, bedrijfsfeesten, after party's, zomerbars, café’s, kermissen, braderijen,…
Wij zetten de tent 'op zijn kop'.

Biografie

Wie zijn "De Knotsgekke Bende"

service

De zangeres van dienst.

Allround entertainer Katrien Paques is gepassioneerd door zingen en acteren!
Op de World Championships for Performing Arts in Hollywood behaalde ze hiervoor maar liefst 8 medailles. Katrien haalde de finale in K2 zoekt K3 en in de zoektocht naar de nieuwe zangeres van dancegroep Lasgo. Ze toerde gedurende zes jaar door Vlaanderen als actrice en zangeres bij een muziektheater voor kinderen en maakte jaarlijks zo’n 150 podia onveilig.

Voor Katrien gaat er niets boven entertainen! Met de knotsgekke bende kan zij zich dan ook helemaal uitleven en dat zal het publiek geweten hebben.

service

De DJ van dienst.

Jordy staat bij 'De Knotsgekke Bende' achter de draaiknoppen. Hij weet als geen ander de knoppen te bespelen. Met zijn kennis van muziek weet hij zowel het jonge als het oudere publiek perfect te entertainen. De passie voor muziek heeft hij overgekregen van zijn vader die jarenlang DJ was in de Zuid-Limburgse discotheek Mac Queen. Ondertussen kan je Jordy zelf al meer dan 10 jaar terugvinden in de gekende discotheek. Daarbuiten draait hij ook nog in verschillende danscafés en kan je hem terugvinden op lokale events. Sinds 2018 behoort Jordy tot de vaste crew van 'The Party Kidz Show' van Partyplan.

service

De entertainer van dienst.

Van opleiding is Tom leerkracht LO. Daarnaast is hij gepassioneerd zaakvoerder van Partyplan, een bedrijf gespecialiseerd in de animatie, springkastelen en attracties.
Hij staat ondertussen reeds 15 jaar op de planken. Hij heeft ervaring zowel op kleinschalige als grote events, privé feesten, maar hij werkte ook reeds voor meerdere boekingskantoren. Zo stond hij meerdere keren in line-ups tussen grote namen als Like Me, Ghostrockers, enz… Met deze ervaring om volledige families, kinderen en volwassenen te entertainen, groeide de ambitie om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

2020, het jaar van corona was voor Tom het moment om zich verder te verdiepen in animatie voor volwassenen en richtte hij ‘De Knotsgekke Bende’ op.

Agenda

Indien je ons echt niet kan missen

Wil jij komen kijken naar 'De Knotsgekke Bende'?

Neem een kijkje in onze agenda.

Is iets niet duidelijk? Stuur even een mailtje naar info@knotsgekkebende.be

Tot dan!

service
Booking

Wanneer je ons op jouw feestje wil

Lees hier ons privacybeleid

service

Tom Esters

0496 / 89.66.90

info@knotsgekkebende.be

Portfolio

Enkele sfeerbeelden.